‘t Was met veel blommen: de Floraliën – versie 2016

Tot twee keer toe kletsnat geregend, kinderziektes, horden zagende mensen (en dit is niet goed, en dat is niet goed, en vroeger was het beter en het is te duur en het is te ver en het is te nat …blahblahblah). Alle ingrediënten voor een misser dus, ware het niet van de prachtige planten, de bijzonder vriendelijke medewerkers en het feit dat ze dat spel niet langer in die Expohallen proppen maar in de stad, waar het thuis hoort.

OK, er was een en ander voor verbetering vatbaar. Dat systeem met die bandjes, daar gaan ze toch nog eens op moeten studeren. Er waren ook bijzonder weinig mogelijkheden om iets te drinken, en waar het kon moest dat ook alweer met dat bandje. Ge kunt u voorstellen, met een evenement dat op een verzopen maandag bussen niet meer zo goed ter been zijnden op de – euh – been bracht, dat dat de zaken nodeloos ingewikkeld maakte. Ook bijzonder onduidelijk: bewegwijzering. Of wij zijn lomp, dat kan ook.

Maar ook (opgelet: prentjesalarm!):

 

Amaar zo schoon!

Algemene conclusies:

  • Nog een beetje studeren op het scenario om de ongemakken eruit te krijgen
  • Meer (betaalbare) horeca (al zat de regen daar ook wel voor iets tussen, want de terrasjes konden natuurlijk niet gebruikt worden)
  • Iets meer spektakel had gemogen.

Ik kon via het werk aan goedkope tickets geraken, en heb er samen met de mama een hele leuke namiddag van gemaakt. Voor wie de volle pot betaalt is het nog net in verhouding. Voor mij is er nog werk aan het concept, maar het potentieel is er zeker. Voor wie echt houdt van bloemen en planten: zeker eens gaan kijken! En alstublief, een beetje minder zagen. Want ge zijt echt wel een bende neuten als ge eens ergens langer dan een halve minuut moet aanschuiven. Tedomme toch!

Advertisements
This entry was posted in Gent and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s