Gelezen: Dataclysm: Love, Sex, Race, and Identity–What Our Online Lives Tell Us about Our Offline Selves

Ik zou kunnen liegen en zeggend dat dit een geprogrameerde post is, maar ik ben een beetje ontregeld van een dag in snokken in de zetel slapen. Ik zit alweer te geeuwen en te gapen, dus maak u geen zorgen: bedtijd is nabij.

Gelezen op Kindle: dit. Een boek over data uit een datingsite, maar eigenlijk over veel meer dan dat. Hier en daar wat losse eindjes en ook wel een paar dings waar ik het niet mee eens ben (zo gaat hij nogal door op het hele NSA-verhaal en over wat overheden allemaal verkeerd kunnen doen met uw gegevens, maar minimaliseert hij wat mij betreft toch zwaar wat bedrijven daar allemaal voor fraais mee kunnen uithalen).

Twee dingen waar ik eigenlijk geen zak van weet maar waar ik tegelijkertijd compleet zot van ben: statistieken en data.Kreeg ik een tweede leven, ik ging statistiek studeren, of ICT. ‘t Is allemaal een beetje balanceren tussen extreem griezelig en oneindig veel kansen biedend. ‘t Is geen geweldig boek, maar het leest wel vlot en het is bij momenten best grappig. Het meeste staat ook op blog.okcupid.com.

 

 

Advertisements
This entry was posted in Boeken en muziek en films enal and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s