Gekookt

Een lijstje van wat er de laatste week uit de keuken is gerold:

  • de slachtpartij van een gigantische pompoen leverde vijf liter soep, 8 pakken gekuiste pompoen en drie dozen geroosterde pompoen op.
  • aardappelgratin, met de aardappelen afgewisseld met pompoen en courgette. En verder look en kaas en room. ‘t Was lekker.
  • crumble van rood fruit met slagroom.
  • pasta met aubergine en champignons. De groenten even aangestoven en dan een ferme drets rode wijn erover en laten borrelen en dan tomaten erbij enal. ‘t Was lekker.
  • soep van pompoen en witlof met gerookte sprotjes erin.
  • tongrolletjes met roomsausje, garnalen en aardappelpuree
  • cake met chocolade en sinaasappel (en een nieuw “uitvindsel”: terwijl de cake nog staat af te koelen een paar koffielepels triple sec erover drizzelen. Oh boy).
  • vier liter verse rijstpap met vanillepeulen en zonder kaneel (want één van mijn collega’s lust dat echt niet)

De rest ben ik vergeten.

IMG_0067

Advertisements
This entry was posted in Eten en Drinken and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s