Zondagavond … en knock-out

Mannekes, zo’n weekends, dat is erover. Teveel emoties, teveel tranen, teveel boze dromen, teveel oude spoken. Leeggezogen, op, complete puinhoop. En dan moet de werkweek nog beginnen. Hoe ik dat moet doen is me niet helemaal duidelijk.

Maar bon. Tussen de soep en de patatten arriveerde hier een nieuwe “tuinset”. Ik was al weken door de catalogi en het internet aan het cruisen en hoe meer van die tuin-lounge-sets ik zag, hoe sterker de braakneigingen werden. Lelijk dat dat allemaal is, daar zijn geen woorden voor. En dus werd het de biertafel, en ga ik deze week op zoek naar een geestig plastieken tafelkleed en wat plastieken bloemen en zo.

Voorlopig staat ze binnen wegens te nat. Zucht!

En toen werd het moederdag (ja, in Antwerpen zijn ze verkeerd!) en werd het twee keer rond de Gavers, gewoon uit koppigheid en omdat het een moeilijke dag was en wandelen makkelijker is dan praten. Het is daar serieus veranderd, trouwens. Het kan makkelijk zes, zeven jaar geleden zijn dat ik daar nog rondliep. ‘t is mooi geworden. Toch iets dat geslaagd is in dat onwaarschijnlijke gat daar.

Advertisements
This entry was posted in Tleven and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s