Maar enfin, de zon

Vorig jaar rond deze tijd ging hier de achtergevel tegen de grond. Opzettelijk, gelukkig. In de oude achterbouw zat een afgebroken keuken en een in onbruik geraakte badkamer en een heleboel troep waar ik zes jaar tussen gekampeerd heb. En nu zit daar een nagelnieuwe leefruimte, waar ik supertrots op ben. Maar eer die er stond was het bijna winter en dan moest er nog gevloerd en geplakt worden en toen was het gewoon te koud en bleef die winter ook maar duren en duren.

Net voor de afbraak
Met enkel de oude structuur nog recht

Nieuwe aanbouw

Zondag kwam ik terug uit Rijsel en was ik nog net op tijd om een stoel op het terras te sleuren en voor het eerst van het zonnetje te genieten met de schuiframen wagenwijd open. Genieten, echt!

Advertisements
This entry was posted in Wonen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s