Ergernis – menu’s

Preutse pastinaken, begot. Serieus??

In Diksmuide zit een restaurant dat zo lief is om voor Valentijn een volledig gastronomisch vegetarisch menu aan te bieden. Dat juichen we zo hard toe dat ze het daar vast kunnen horen. Alleen, wie heeft het menu geschreven?

Het begint al hiermee: veggie-vlinders-in-de-buik-menu . . . . . . . . .
♥ (oh, kijk, hartjes ….)
aperitiefje vol sprankelende liefdesbellen en enkele hapjes vol passie en temperament

kroketje van paddenstoel, gember en zwarte linzen op maagdelijk groen bed van rucola, lof en kappertjes, hazelnootolie

heerlijk dampende soep van aardpeer, platte peterselie en limoen, warm zacht broodje

gegrilde, door Cupido zelf bereide seitan in engelenhaar, puree van preutse pastinaak, sappige spruitjes,
scheefschaatsende schorsenerenschilfers, en popelende pompoen

moelleux au chocolat vanille-ijs “’t Madeliefje”

ambachtelijk gebrande koffie of energieke thee

Eerlijk? Ik vind dat belachelijk. En ergerlijk. En ook alles behalve smakelijk. Scheefschaatsende schorsenerenschilfers …. puh!

Als ze ophouden met hun menu zo te vernozelen ga ik er ooit wel eens eten.

Advertisements
This entry was posted in Eten en Drinken and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s